مشاغل پردرآمد مرتبط با آموزش طراحی لباس
علاقمندان به تحصیل در آموزش طراحی لباس کم نیستند و تأثیر شبکه های اجتماعی را نمی توان در علاقمند کردن جوانان به به تحصیل در آموزش طراحی لباس نادیده گرفت؛ ولی بعد از اتمام آموزش طراحی لباس در چه زمینه هایی می توان مشغول به کار شد؟ و آیا می توان درآمد خوبی داشت؟
اگر هنرجوی آموزش طراحی لباس هستید و یا به تازگی فارغ التحصیل شده اید در این مطلب مشاغل پردرآمد مرتبط با آموزش طراحی لباس را به شما معرفی می کنیم، با آموزشگاه طرحستان همراه باشید.
طراحی لباس
به کسانی که با طرح های خلاقانه در زمینه پوشاک فعالیت دارند طراح لباس گفته می شود و از از مهم ترین و پردرآمدترین مشاغل محسوب می شود. هدف طراح لباس تولید لباس بر اساس جنس و طرح پارچه است و نیاز به شناختی کامل با انواع پارچه ها دارد. هر طراح لباس معمولا در بخش خاصی مانند لباس های مردانه، زنانه و یا ورزشی تخصص دارد.
معمولاً طراحان لباس با همکاری دیگر طراحان و مدیران لباس با برندهای مختلف کار میکنند و با توجه به مشتری طراحی و دوخت گاهی سفارشی است.
طراح لباس تنها وظیفه طراحی لباس را بر عهده ندارد و درگیر تمامی مراحل طراحی و تولید لباس هست و در شاخه های مختلف صنعت مد و فشن فعالیت دارد.
طراح لباس تنها سازنده لباس نیست و با دید بصری قوی برای رنگها و فرمها، برای تکمیل طرح های خاص خود لوازم جانبی مانند کیف، کفش، کلاه و عینک نیز طراحی می کند. طراح لباس از تصور بصری خوبی برخوردار هست و می تواند سه بعدی فکر کند و ایده های خود را به لباس اضافه کند.
طراح لباس اگر برای مراکز مد کار کند باید دائماً در جریان تغییراتی که در دنیای مد رخ می دهد باشد و برای پیدا کردن ایده های جدید و مطلع شدن از علایق افراد پیوسته نیاز به تخقیق و مطالعه دارد تا برای فصل های بعدی طراحی های موفقی داشته باشد. طراح لباس علاوه بر داشتن خلاقیت با در نظر گرفتن نیاز مشتریان احتمالی باید لباس طراحی کند.
برای طراحی لباس خلاقیت برای شروع کار و تمرین بسیار مهم است. باید دانش طراحی دستی و کامپیوتری داشته باشید. حتی اطلاعات در مورد بازاریابی ، تجارت و امور مالی نیز مهم است. آموزش طراحی لباس به طراحان لباس کمک می کند، با مهارت های زیادی از جمله عناصر بصری، رنگ و بافت پارچه ، مهارت دوخت و برش پارچه آشنا شوند.
تصویرساز لباس
یکی دیکر از مشاغل مرتبط با آموزش طراحی لباس تصویرسازی لباس است که با طراحی لباس تفاوت دارد. تصویرساز لباس ها را به تصویر می کشد و ایده های طراحان لباس را به صورت تصویری به نمایش درمی آورد.
تصویرسازی لباس از جمله مشاغلی هست که مهارت و خلاقیت حرف اول را در آن می زند و با هدف نشان دادن دوخت ها و جزییات نحوه ساخت لباس ها و نوع پارچه را طراحی می کند.
طراح لباس هم می تواند تصویرسازی انجام دهد، اما برخی بعد از پایان آموزش طراحی لباس به طور حرفه ای و اختصاصی در زمینه تصویرسازی فعالیت میکنند.
تصویرساز لباس به نوعی ارتباطی بین طراح لباس و مشتری برای جلب توجه مشتری برقرار می کند. تنها مهارت نقاشی برای فعالیت دراین زمینه کافی نیست و با اصول طراحی خصوصا طراحی پارچه و فیگور، انواع بافت پارچه و با انواع دوخت باید آشنایی کامل داشته باشد تا به خوبی جزییات تکنیکی و فنی را نشان دهد؛ و اهمیت آموزش طراحی لباس را بیشتر نشان می دهد.
فشن بلاگر
امروزه وبلاگ ها و شبکه های اجتماعی جایگزین مجله ها برای دنبال کردن اخبار مد و منبعی قوی برای طراحان و افرادی که به دنیای مد و طراحی لباس علاقه دارند، شده است. به دنبال این جایگزینی شغلی پدید آمد به نام فشن بلاگر، کسی که وب سایتش یا اکانتش در زمینه مد و طراحی لباس است، و مقالات و مطالبی درمورد مد و طراحی لباس می نویسد.
هر فشن بلاگر سلیقه و سبک خاصی دارد و این تفاوت و زیبایی این زمینه از مشاغل مرتبط با آموزش طراحی لباس را بیشتر می کند. فشن بلاگر ابتدا محدود به وب سایت و اکانت شخصی اش کار می کند و اگر شناخته و مشهور شود می تواند با مجلات همکاری کند، یا کارهای تبلیغاتی انجام دهد و درآمد بالا داشته باشد.
یکی از مشهورترین فشن بلاگر ها کیارا فراگنی chiara ferragani است که روزانه 90 هزار بیننده دارد. بسیاری شرکت ها برای تبلیغات در وب سایت او، روزانه 3 هزار یورو پرداخت می کنند. تا سال 2021 برندها در زمینه مد و طراحی لباس حدود 15 میلیارد دلار برای تبلیغات و همکاری با فشن بلاگرها هزینه کرده اند، و از پردرآمدترین مشاغل مرتبط با آموزش طراحی لباس است.
اگر به این زمینه علاقه دارید، آموزش طراحی لباس وسعت دید شما را به دانش و مهارت طراحی لباس افزایش می دهد، وقتی خوانندگان ببینند که شما دانش خوبی درمورد دنیای مد و طراحی لباس دارید به شما اعتماد می کنند و بر پایه اعتمادی که کسب کرده اید تبلیغاتی که شما در وبلاگ خود قرار می دهید را قبول می کنند.
طراح پارچه
یکی از مشاغل بسیار جذاب و پرطرفدار مرتبط با آموزش طراحی لباس گرایش طراح پارچه است، که با ایجاد طرح هایی برای پارچه بهترین، راحت ترین و کاربردی ترین پارچهها را برای طراحان لباس تهیه می کند.
طراح پارچه علاوه بر سبک های هنری و ایده های فردی برای ارائه یک اثر زیبا نیاز به بررسی پارچه ها دارد تا بتواند طرحی ارائه دهد که علاوه بر زیبایی بصری در جهت افزایش کارایی پارچه نیز موفق باشد.
الیاف، نوع نخ، نمره نخ، رنگ، کاربرد محصول و سیستم تولید نکات فنی هست که طراح پارچه باید در نظر بگیرد.
برای برندهایی که به دنبال ایجاد تنوع در بازار و تولید محصولی کاملاً منحصر به فرد هستند، طراح پارچه نقش بسیار مهمی را ایفا می کند.
استایلیست
استایلیست کسی است که سبک ها و برند های مختلف لباس را می شناسد، به روانشناسی و مبانی رنگ ها آشنایی کامل و قدرت تجزیه و تحلیل برندهای مختلف را دارد تا به ایده آل ترین حالت ممکن دست پیدا کند.
استایلیست وظیفه ساخت یک استایل برای یک مدل یا شخصی خاص را دارد. اکثر هنرمندان و افراد مشهور یک یا چند استایلیست دارند و از آنها مشاوره می گیرند تا در مراسم و اجرای های تلویزیونی بدرخشند.
استایلیست که معمولاً برای یک برند خاص کار یا شخصی مشهور کار می کند، و تعیین می کند به تن هر فردی چه لباس بهتر به نظر می رسد. استایلیست هم باید آموزش طراحی لباس را بگذراند تا با شناخت صحیح از سبک ها و نوع لباس، ویژگیهای مثبت افراد را با لباس مناسب به نمایش بگذارد و یا عیب ها را کمرنگ و پنهان کند.
تکنسین منسوجات
تکنسین منسوجات تست هایی در مورد کیفیت، رنگ پارچه و فرآیند تولید انجام می دهد، وظیفه تکنسین منسوجات تأمین پارچه های مناسب برای تولیدکننده ها و حتی کارخانه هاست و گاهی مدیریت کارگاه ها و نظارت بر تیم تولید را برعهده دارد. دانش و مهارت کار با چرخ های خیاطی، بافندگی، تجهیزات بافندگی، اتوهای بخار و خشک از نیازهای مهم برای این زمینه از مشاغل مرتبط با آموزش طراحی لباس است. برای این زمینه علاوه بر آموزش طراحی لباس نیاز به دانش کار با ماشین آلات مرتبط وجود دارد.
سایر مشاغل پردرآمد مرتبط با آموزش طراحی لباس
- مدیریت فشن و بیزینس مد
- خریدار خرده فروش
- کارگردان هنری خلاق
- الگوساز
- بازاریابی و مدیریت فروش
- عکاس مد
- گرافیست
- مدلینگ
- پیش بینی مد
- بازاریابی و تبلیغات فشن
- مدیریت فروش
- طراح ویترین و چیدمان فروشگاه ها
منابع:
stadio.ac.za
www.shokopress.com