اشتباهات معمول در طراحی اتاق نشیمن
اشتباهات معمول در طراحی اتاق نشیمن
شکی نیست که اتاقهای نشیمن پرکاربردترین فضاها هستند. وقتی صحبت از اتاق نشیمن با طراحی دقیق می شود ، آنچه ما نیاز داریم ، تناسب های مناسبی است که باید در اتاق نشیمن رعایت شود در ادامه اشتباهات معمول در طراحی اتاق نشمین را بررسی میکنیم.
اشتباهات رایج زیادی وجود دارد که هنگام طراحی اتاق نشیمن خود مرتکب می شویم. در اینجا به تعدادی از این اشتباهات اشاره شده هست و نحوه جلوگیری از آنها را بررسی می کنیم.
4 اشتباه معمول در طراحی اتاق نشیمن (و چگونه آنها را برطرف کنیم)
آیا شما هم دچار اشتباهاتی در چیدمان اتاق نشیمن می شوید؟
اگر بله ، ما اصلاحات لازم را برای برطرف کردن آن بیان می کنیم. این روزها اتاق نشیمن یکی از مهمترین اتاق های خانه است و همچنین زمینه ی بروز بسیاری از اشتباهات طراحان داخلی هست.
اشتباهاتی که اغلب مردم انجام می دهند این است که اتاق نشیمن را با مبلمانی که بیش از اندازه بزرگ می باشند پر می کنند یا به عنوان مثال کاناپه می تواند اتاق را بسیار کوچکتر جلوه دهد.
یا می توانید با اضافه کردن یک مبل بزرگ در اتاق نشیمن بزرگ ، ایده های طراحی اتاق نشیمن خود را تقویت کنید.
برای اتاقهای نشیمن کوچکتر ، یک مبل دو نفره به همراه یک صندلی راحتی فضای اتاق نشیمن شما را شگفت انگیز خواهد کرد.
اگر فکر می کنید ممکن است اشتباهاتی را در اتاق نشیمن خود دارید پس به خواندن این مقاله ادامه دهید.
ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه اشتباهات مورد نظر را شناسایی کنید و به شما آموزش خواهیم داد که چگونه تغییرات لازم را انجام دهید تا طرح خود را به زیباترین و مناسبترین شکل ممکن اجرا کنید.
گاهی اوقات ترفندهای کوچک تفاوت های قابل توجهی را ایجاد می کند. با ما همراه باشید.
1-درک نادرست از نسبت ها
تناسب و نسبت یکی از عناصر اصلی طراحی داخلی است.
در اصل ، این مفهوم اشاره به این دارد که وسایل موجود در اتاق به یکدیگر مرتبط باشند. رعایت این نسبت ها شامل رنگ، نسبت اندازه اشیا باهم، میزان نورپردازی وغیره می باشد.
در حالت ایده آل ، هر یک از اجزای اتاق از نظر شکل و اندازه متفاوت هستند تا از نظر بصری همه چیز را جالب و زیبا نشان دهند و در مجموع این اعضاء طوری کنار هم قرار می گیرند تا فضای مناسب به صورت یکپارچه و مناسب احساس شود.
برای انجام این کار ، بیشتر طراحان از نسبت طلایی استفاده می کنند. این معادله می گوید که مبلمان هنگام چیدمان باید نسبت دو به سه را رعایت کنند که از نظر زیبایی شناختی بسیار مطلوب هست.
از ادراک خود برای یافتن نسبت های مناسب استفاده کنید. وقتی فضای خود را مرتب می کنید ، توجه داشته باشید که این مجموعه ها می تواند چه احساسی را ایجاد کنند.
اگر چیزی نامتناسب به نظر می آید تا زمانی که احساس راحتی کنید چیدمان را تغییر دهید.در این صورت به نسبت های موجهی دست خواهید یافت.
2- عدم هماهنگی میان لوازم
همه ما یک اتاق نشیمن یا اتاق هایی را دیده ایم که در آن مبلمان در برابر دیوارها قرار گرفته اند که یک فضای حفره مانند و خالی در وسط اتاق باقی ایجاد می کنند. در حالی که در ابتدا این ایده ممکن است به عنوان روشی عالی برای بزرگتر کردن اتاق به نظر برسد ، اما در نهایت تعادل فضای اتاق را برهم می زند.
همچنین میزان فضای قابل استفاده را بسیار محدود می کند.
در این حالت ، به جای استفاده از دیوارها به عنوان معیار ، هدف شما باید ایجاد گروه های متمایزی با مبلمان باشد.
می توانید با انتخاب یک نقطه کانونی برای اتاق ،مانند شومینه ، یا برخی از ورودی ها یا حتی صفحه نمایش تلویزیون شروع کنید و لوازم منزل را حول آن بچینید.
بیشتر طراحی های اتاق نشیمن در این گروه بندی اصلی قرار دارند. با این حال ، این بدان معنی نیست که تنها همین شیوه وجود دارد.
اگر فضای کافی برای ایجاد فضایی باعملکرد ثانویه دارید، مانند قسمتی برای یک بخش مطالعه و یا میز کار ، آن موارد را به صورت گروهی طبقه بندی کنید.
نکته مهم این است که هر اثاثیه باید هدفمندانه و در یک راستا کنار بقیه لوازم قرار گیرند.
3- غفلت از لایه بندی ها
این روزها اتاقهای نشیمن مهم ترین فضای یک خانه هست و محل اصلی تجمع اجزای خانه می باشد. به عبارتی مکانی هست که افراد پس از یک روز طولانی ، خسته کننده ، برای استراحت و آرامش نسبت به بقیه ی اتاق ها آنجا را انتخاب می کنند.
با این حال ، از آنجا که این اتاق ها به سمت راحتی بیشتر می روند ، قربانی اولویت بندی کاربرد ها بر روی فرم وساختار نیز می شوند تا آنجا که فضای پدید آمده با کم و کاست های فراوانی همراه است.
وقتی فضای شما فاقد بازتاب زیبایی شناسی هست، لایه بندی موثر کلیدی برای بازگشت آن به طراوات و تازگی است. طراحی کامل دکوراسیون از ترکیب عناصر زیر تشکیل شده است:
پوشش های دیوار: رنگ ، کاغذ دیواری
کفپوش: چوب ، فرش ، وینیل
مبلمان: تختخواب ، صندلی ، میز
منسوجات: بالش ، پتو ، قالیچه ، ملافه
نورپردازی: چراغ های سقفی، چراغ های رومیزی
آویزهای دیواری: عکس ، آثار هنری ، آینه
وسایل تزئینی: گل ، کتاب های روی میز قهوه
بهتر است که به فضای اطراف اتاق نگاه کنید و هر لایه ای که در طراحی شما دیده نمی شود را مورد بررسی قرار دهید.
سپس با گذشت زمان ، تلاش کنید تا از آنها متناسب با فضای اتاق استفاده کنید. با افزودن این اقلام ، حتماً مواردی را انتخاب کنید که اشکال ، اندازه ها و بافت های متنوعی را دارند.
4- عدم توجه به هماهنگی
بعضی اوقات ، اتاقهای نشیمن ما می توانند بجای نمایش یک سبک یکدست و هماهنگ ، مجموعه عناصر طراحی که ما طی این سالها جمع آوری کرده ایم را به نمایش بگذارد.
در این حالت رنگ سلاح مخفی شماست. به این عکسی زیر نگاه کنید و متوجه شوید که چگونه اکثریت قریب به اتفاق همه ی آیتم ها در پالت رنگی مشابه قرار گرفته اند.
حتی اگر طرفدار تطبیقی آن خیلی نیستید ، اضافه کردن چندین سایه هماهنگ کننده می تواند به یکدست کردن اتاق کمک کند.
برای رفع این اشتباهات معمول اتاق نشیمن ، از توصیه های ما استفاده کنید .
از آنجاییکه بیشتر وقت خود را در اتاقهای نشیمن می گذرانیم ، بنابراین طراحی آنها از اهمیت بیشتری برخوردار شده است.
با این حساب ، اعتقاد داریم که زمان آن رسیده است که فراتر از برخی از فاکتورهایی که در طول این سالها به کار برده می شده است ، حرکت کنیم.
ما برخی از رایج ترین اشتباهات اتاق نشیمن و نحوه رفع آنها را بیان کردیم. آنها را بخوانید و در طراحی اتاق نشیمنتان رعایت کنید. گاهی اوقات فقط چند تغییر کوچک نیاز هست تا فضای زیبایی را بسازید.