لاندری روم چیست و چه ویژگی هایی دارد؟
آیا میدانید لاندری چیست؟ لاندری فرآیند شست و شوی لباسها است. لاندری روم نیز مکانی مشخص برای انجام این فرآیند در خانه است. امروزه، لاندری روم یا رختشویخانه یک فضای مجزا و مدرن است که طراحیهای خاصی دارد. در طراحی لاندری روم فاکتورهای ویژهای مورد توجه قرار میگیرد که در ادامه مطلب آنها را بررسی خواهیم کرد. اگر نمیدانید کلوزت و لاندری چیست؟ مطالعه ادامه مطلب را از دست ندهید.
تاثیر گرفتن طراحی داخلی مدرن شرقی از ترندها و سبک های غربی فضایی جدید را در طراحی طراحان اضافه کرده است که در سال های اخیر جایگاه خوبی در طراحی داخلی خانه های ایرانی پیدا کرده است و طراحان داخلی بسیاری طرفدار آن شده اند، و آن لاندری روم است.
در بیشتر منزل ها ماشین لباسشویی در آشپزخانه قرار دارد و لاندری روم ترکیبی با آشپزخانه ساخته است که خیلی نمی تواند کارایی داشته باشد و جلوه زشتی به همراه دارد و با اضافه کردن فضایی به نام لاندری روم یا همان رخت شور خانه می توان این مشکل را حل کرد.
طراحی لاندری روم می تواند دشوار باشد و فضایی نیست که خیلی دوست داشته باشیم زمان طولانی در آنجا باشیم، پس بهتر است اصولی طراحی شود و با ایجاد طرحی شیک و دلنشین تمایل بیشتری برای انجام فعالیت های مرتبط با شست و شوی لباس داشته باشیم.
برای خانه های بزرگ، ساخت و طراحی داخلی لاندری روم خیلی سخت نیست، ولی در این مطلب در مورد طراحی لاندری روم در آپارتمان های کوچک و خانه های با مساحت کم صحبت خواهیم کرد. امیدواریم که این مطلب به شما در طراحی یک لاندری روم مناسب کمک کند؛ با آموزشگاه طرحستان همراه باشید.
لاندری یعنی چی؟
لاندری چیست؟ معنی لاندری (Laundry) شستن لباس است. اعمالی که برای شست و شوی البسه انجام میشود، لاندری نام دارد. شستن رختهای چرک در انگلیسی لاندری است که در اتاقها و مکانهای مخصوص خود انجام میشود.
لاندری روم به چه معناست؟
اتاق لاندری چیست؟ لاندری روم یا اتاق رختشویخانه یکی از قسمتهای مهم در خانه است. این فضا برای مراحل شست و شو، خشک کردن و تمیزی لباسها و البسه در نظر گرفته شده است. لباسها در اتاق رختشویی شسته و خشک میشوند. لوازم این اتاق شامل لباسشویی، خشککن، تشت مخصوص لباسهایی که باید با دست شسته شوند، میز اتو و سایر لوازم برای شست و شو و خشک کردن است. در خانههای قدیمی این اتاق معمولا در زیرزمین قرار داشت؛ در خانههای مدرن لاندری روم در طبقات اصلی، نزدیک آشپزخانه و یا اتاق خوابها قرار میگیرد. در اینجا عکس اتاق لاندری را قرار دادهایم.
لاندری روم چیست؟
لاندری روم فضایی هست که ماشین لباسشویی و سایر وسایل مربوط به شست و شو در آنجا قرار می گیرد و تمام مراحل شست و شو، خشک کردن و اتوکشی لباس ها در آنجا انجام می شود.
استفاده از آشپزخانه برای قرار گرفتن ماشین لباسشویی و شست و شوی لباس ها هم ظاهر زشت لباس های چرک را به همراه دارد و هم صدای ماشین لباسشویی آرامش را از ساکنین می گیرد.
برای خشک کردن و اتوکشی هم باید فضای دیگری استفاده شود ولی اگر مکانی داشته باشیم که تمامی مراحل شست شوی و خشک کردن در آنجا انجام شود بسیار کاربردی می تواند باشد.
بیشتر بخوانید: ایده های جالب و کاربردی طراحی اتاق مطالعه، دوره طراحی داخلی
لاندری روم و کلوزت روم در معماری سنتی ایرانی
در زبان فارسی لاندری به چه معناست؟ معنی لاندری شست و شو است و در معماری ایرانی لاندری روم و کلوزت هردو از زمان قدیم با نامهای فارسی وجود داشتند. اینها امروزه مدرن شدهاند و تغییر کردهاند. اما ماهیت اصلی آنها در فرهنگ اصیل ایرانی وجود داشت. در معماری سنتی ایرانی، لاندری روم ایرانی با عنوان رختشویخانه شناخته میشد. رختشویخانه معمولا در قسمت زیرزمین خانهها قرار داشت و زنان خانه لباسها را در آنجا میشستند. همچنین یک رختشویخانه عمومی وجود داشت که زنان میتوانستند در یک فضای بسیار بزرگ لباسهای خود را بشویند. کلوزت به اتاقی گفته میشود که کمد لباسها، کفشها و آیینه در آن قرار دارد و فرد میتواند در آنجا لباس خود را تعویض کند. این اتاق در معماری سنتی ایرانی با عنوان رختکن و یا گنجه شناخته میشد.
کلوزت و لاندری چه تفاوت هایی دارند؟
کلوزت و لاندری چیست؟ اگرچه کلوزت و لاندری هردو مربوط به لباس و پارچه هستند، اما کارایی و طراحی آنها متفاوت است. کلوزت یک اتاق با دیزاین و طراحی مشخص برای کمدها، آیینهها، میز آرایش و قفسهبندی لباسها، کفشها، کیفها و سایر لوازم است. شما میتوانید در کلوزت لباسهای خود را تعویض کنید و آماده شوید. در مقابل، اتاق لاندری چیست؟ لاندری مختص به شست و شو و مراحل تمیز شدن لباسها است. در لاندری روم نیز ماشین لباسشویی، اتو و سایر لوازم برای شست و شو قرار دارند. پس از اتمام مراحل شست و شو، لباسها در کلوزت قرار میگیرند.
فواید طراحی لاندری روم در خانه
آیا میدانید مزایای لاندری در ساختمان چیست؟ یکی از پرکاربردترین بخشهای هر خانه لاندری است که تقریبا هفتهای چندبار برای شست و شوی لباس از آن استفاده میکنیم.
- ایجاد نظم و تمیزی
- نظم لباسها و پارچهها
- صرفهجویی در زمان
- بهبود کیفیت هوای خانه (دیگر لباسها بو نمیدهند).
- استفاده مناسب از فضا
- نگهداری راحتتر
انواع لاندری روم و کلوزت روم
در اینجا انواع لاندری روم را براساس سایز معرفی خواهیم کردیم. لاندری روم و کلوزت روم با توجه به فضا، متراژ و طراحی خانه و آپارتمان متفاوت است.
انواع لاندری
لاندری کوچک: شامل ماشین لباسشویی و خشک کن، کابینت برای قرار دادن لوازم و ترکیبی از چیدمان اتاق
لاندری متوسط: فضای کابینت و کمدها بیشتر است. علاوه بر ماشین لباسشویی و خشک کن، فضایی برای باز کردن میز اتو و یک سینک برای شست و شوی اقلام قرار دارد.
لاندری بزرگ: فضای زیاد برای قرار دادن لوازم بیشتر از جمله لوازم خیاطی، مکانی برای شست و شوی حیوانات خانگی و …
لاندری خانه کابینتی: با حداقل فضا و تنها قرار دادن ماشین لباسشویی، سایر لوازم و شویندهها
انواع کلوزت
کلوزت یک طرفه: تنها یک سمت از دیوار را برای طراحی قفسهها در نظر میگیریم.
کلوزت دو طرفه: دو طرف از دیوار برای قفسهبندی طراحی میشود. معمولا دو بخش روبروی یکدیگر قرار میگیرند.
کلوزت جزیره دار: در این نوع کلوزت دیوارها طراحی شده و قفسهها در دو طرف قرار میگیرند. سپس، یک میز به عنوان جزیره در وسط اتاق قرار میگیرد. میتوان در آن اکسسوری قرار داد.
کلوزت کامل و تکمیل شده: در کلوزت کامل، از تمامی و حداکثر فضای موجود اتاق برای قفسهبندی استفاده میشود. این کلوزت کامل است و میتوان تمامی لباسها، کیفها، کفشها و اکسسوریها را در آن به طور منظم قرار داد.
طراحی رختشویخانه یا لاندری روم
برای طراحی رختشویخانه یا اتاق مخصوص برای شست و شوی لباسها، نکات مهمی را باید رعایت کنید. درادامه این نکات را قرار دادهایم. طراحی لاندری روم اصول صحیح و مخصوص به خود را دارد. به عکس اتاق لاندری و جزئیات طراحی آن توجه کنید.
طراحی با توجه به تاسیسات ساختمان
برای چیدمان و طراحی اتاق لاندری، باید به پریز برق، لولههای آب و خروجی آب توجه کرد. هر وسیله باتوجه به منبع مورد نیاز خود باید در اتاق قرار بگیرد. اتاق موردنظر شما باید تمامی تمامی تاسیسات مورد نیاز را دارا باشد.
طراحی یک سطح صاف و مناسب
در اتاق رختشویخانه باید یک سطح صاف را طراحی کنید. این سطح استفادههای بسیاری از جمله برای اتو کردن و تا کردن لباسها دارد. اگر مکان کافی ندارید، میزهای تاشو میتوانند گزینه مناسبی باشند.
طراحی کمد و قفسه برای لاندری روم
لوازم شست و شوی لباسها از جمله مایع لباسشویی و سفیدکنندهها باید در مکان مشخصی به طور منظم قرار بگیرد. بهتر است برای آنها یک کابینت و یا قفسه طراحی کنید. توجه داشته باشید که مکان مورد نظر طوری طراحی شود که در دسترس کودکان نباشد.
اهمیت نور و روشنایی
در طراحی اتاق لباسشویی، باید به مقدار نور و روشنایی فضا اهمیت دهید. برخی از پارچهها و لباسها دستورالعمل مخصوص خود برای شست و شو را دارند. نور باید طوری باشد که بتوانید متن و عکس روی آنها را ببینید. همچنین پیش از اینکه لباسها را به کلوزت روم ببرید، باید از پاک شدن لکهها مطمئن شوید.
طراحی فضای رخت آویز
برخی از لباسها باید برای خشک شدن، آویز شوند. بهتر است یک فضای بهینه را برای رخت آویز مشخص و طراحی کنید. یک میله با دو قفسه دیواری میتواند گزینه ایدهآلی باشد. همچنین میتوانید لباسهایی که منتظر اتو کشیدن هستند را نیز در این قسمت قرار دهید.
انتخاب کفپوش ایمن و بادوام برای لاندری خانه
پوشش کف لاندری روم باید طوری باشد که در برابر رطوبت مقاومت کند. این پوشش باید به راحتی تمیز شود، زیرا مواد شوینده و سفیدکننده ممکن است روی آن بریزد. همچنین باید رنگ بادوامی داشته باشد تا هنگام برخورد با شویندهها ازبین نرود.
ابعاد استاندارد لاندری روم در آپارتمان
داشتن یک فضای رختشویی اختصاصی با طراحی خوب و مناسب میتواند یک ایده فوقالعاده در خانه باشد و مزایای بسیاری دارد. ابعاد لاندری با توجه به مکانهای متفاوت از جمله بیمارستان، هتل و خانه متفاوت است.
برای انواع لاندری رومهای کوچک، متوسط، بزرگ ابعاد استاندارد و متفاوتی در نظر گرفته شده است:
- لاندری کوچک: یک و نیم متر در دو و نیم متر
- متوسط: دو متر و نیم در سه متر
- بزرگ: سه و نیم متر در چهار و نیم متر
- لاندری کوچک و به صورت کابینتی: یک متر در یک متر
مکان قرارگیری لاندری روم
اولین مسئله مهم در انتخاب مکان مناسب قرارگیری لاندری روم توجه به راه فاضلاب و لوله کشی آب است، بعد از بررسی این موضوع انتخاب مکان قرارگیری لاندری روم بستگی به طراحی داخلی خانه دارد و به نوعی می تواند سلیقه ای باشد ولی توصیه می کنم مکانی انتخاب کنید که سروصدای کمتری برای ساکنین ایجاد کند و نزدیک نشیمن یا اتاق مطالعه نباشد.
بهترین مکان برای طراحی لاندری روم نزدیک فضاهایی از خانه است که لباس های چرک جمع می شوند مانند حمام و یا نزدیک به بالکن و تراس، که برای خشک کردن لباس ها استفاده شوند.
نیازی نیست یکی از اتاق های خانه خود برای تبدیل کردن به لاندری روم استفاده کنید، در واقع لاندری روم اگر با خلاقیت طراحی شود فضایی با مساحت کم می تواند کافی باشد. گوشه ای از سرویس بهداشتی اگر فضای کافی دارید، تراس و یا حتی انباری می توانند انتخاب خوبی باشند.
اندازه لاندری روم لازم نیست بزرگ باشد ولی باید فضای کافی برای نصب لباسشویی و خشک کن در اختیار شما قرار دهد. اگر ابعاد لاندری روم خیلی کم است استفاده از وسایل توکار و تاشو انتخاب خوبی می تواند باشد.
اگر محدودیت فضایی دارید ، لاندری روم چند منظوره ایجاد کنید. یعنی می توانید اتاقی که برای لاندری روم اختصاص دادید برای اتاق دوخت و دوز، قرار دادن کمد لباس و لوازم ورزشی استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: اصول طراحی داخلی حمام و سرویس بهداشتی کوچک، دوره طراحی داخلی
بهترین محل قرار گرفتن لاندری روم در خانه
رختشویخانه بخش مهمی از منزل شما است. طراحی مکان آن در خانه اهمیت بسیاری دارد و باید هوشمندانه عمل کنید. لاندری روم را میتوانید با توجه به سلیقه و شرایط خانه در منزلتان طراحی و نصب کنید. بهترین مکان برای لاندری را با توجه به محبوبیت و اصول آن در ادامه بررسی میکنیم.
لاندری روم در نزدیکی آشپزخانه
یکی از محبوبترین مکانهای قرار دادن لاندری روم، در نزدیکی آشپزخانه است. در یک خانه که فضا و پلن باز دارد و خانههای یک طبقه، میتوانید لاندری روم را نزدیک به آشپزخانه قرار دهید. بهتر است همیشه دربهای آن را ببندید تا کسی آشفتگی داخل آن را نبیند.
اتاق رختشویی نزدیک به اتاق خواب
بهترین مکان برای لاندری روم در نزدیکی اتاق خواب است. مکان اصلی لباسها اتاق خواب است و میتوانید راحتتر لباس کثیفها را در لاندری روم قرار دهید. اگر اتاق خواب اضافه و یا کمد بزرگی دارید، میتوانید با یک طراحی پیشرفته و حرفهای آن را به اتاق شست و شوی لباسها تبدیل کنید. از کمد میتوانید یک لاندری کوچک تهیه کنید.
قرار دادن لاندری روم در زیر زمین
اگر خانه شما دارای زیرزمین است، آنجا یک محل مناسب برای طراحی و ایجاد لاندری روم است. قفسهبندی و کمدهای مربوط به لاندری را در آنجا قرار دهید.
لاندری روم در بالکن
ایجاد لاندری روم در بالکن برای افرادی که فضای کافی در خانه ندارند، مناسب است. بالکن نیز کارایی خود را دارد و هم میتوان برای شست و شوی لباسها از آن استفاده کرد. یک سمت از دیوار بالکن را میتوان لباسشویی و کابینت لوازم و شویندهها را قرار داد. بنابراین، بخشهای دیگر آن قابل استفاده خواهند بود.
وسایل لاندری روم
اولین مسئله در انتخاب وسایل و لوازم لاندری کاربردی بودن آنهاست تا هم مراحل شست و شوی، خشک کردن و اتوکشی لباس ها را به خوبی انجام دهید و هم فضای کوچک لاندری روم را با وسایل اضافی شلوغ نکنید؛ اگر هم به ظاهر فضا اهمیت می دهید مسئله آخر زیبایی آنهاست.
ماشین لباسشویی، میز اتو، اتو، سبدها ، رخت آویز، انواع شوینده ها و پاک کنندهها، سینک، کمد و قفسههای متنوع برای قراردادن لباس ها و لوازم وسایلی هستند که در لاندری روم قرار می گیرند.
1. ماشین لباسشویی
در انتخاب ماشین لباسشویی باید در ابتدا نیازهای اساسی خود را مشخص کنید و تعیین کنید دقیقاً چه امکاناتی برای شما مهم هستند. ظرفیت ماشین لباسشویی متناسب با تعداد ساکنین باشد تا فضای زیادی نگیرد و حتی مشخص کنید چند وقت یک بار از ماشین لباسشویی استفاده می کنید تا محل قرار گیری صحیح انتخاب شود.
در هنگام نصب ماشین لباسشویی باید به نکاتی مانند در نظرگرفتن فضایی در پشت آن و مقابل درب ماشین لباسشویی دقت شود. اندازه کافی فضای خالی مقابل درب وجود داشته باشد تا درب کامل باز شود. اگر ماشین لباسشویی و خشک کن مجزا دارید آنها را در کنار هم قرار دهید تا استفاده از آنها راحت تر باشد.
2. سبدی برای لباس های چرک
سبدهای مجزا برای قرار دادن و دسته بندی لباس های چرک تهیه کنید.
3. اتو و میزاتو
در لاندری روم اتو کردن لباس ها انجام می شود و دیگر لازم نیست لباس ها به بخش دیگری منتقل شوند. اگر فضای لاندری روم کوچک است چه بهتر که نوع کشویی میز اتو را تهیه کنید.
بیشتر بخوانید: انتخاب و چیدمان مبلمان برای خانه های کوچک، دوره طراحی داخلی
4. سینک
سینک کاربرد بالایی برای کارهایی مانند لکه گیری یا شستن لباس ها دارد.
5. قفسه بندی و کمد
فضای کوچک لاندری روم سریع می تواند شلوغ شود و ظاهری زشت ایجاد کند، نصب کمد برای قرار گیری وسایلی مانند اتو و میز اتو و آویزان کردن لباس های خشک و قفسه برای قراردادن لوازم شست و شو و حوله ها بسیار کاربردی است. مایعات لباسشویی خطرناک مانند سفید کننده را می توانید در قفسه ها قرار دهید تا دستان کودکان نتوانند به آنها برسند.
نکات مهم در طراحی لاندری روم
1. کفپوش
در انتخاب کفپوش لاندری روم به کارایی و دوام باید توجه کنید؛ لاندری روم فضایی هست که با آب سروکار دارد و حتماً باید کفپوش های ضدآب و ضدرطوبت استفاده کنید. تا خرابی ایجاد نشود و با هزینه و دردسرهای تعمیرات مواجه شوید. با توجه به تنوع متریال، رنگها و بافتهای موجود در بازار انتخاب گسترده ای در اختیار دارید. برای انتخاب کفپوش مناسب از طراحانی که دوره طراحی داخلی گذرانده اند کمک بگیرید.
2. نورپردازی و تهویه
اگر می توانید لاندری روم را اختصاص به فضایی دهید که پنجره داشته باشد تا هم نور کافی به فضا برسد و هم تهویه مناسب داشته باشد. شست شوی و لکه گیری لباس ها عملیست که نیاز به نور کافی دارد و اگر پنجره ای در لاندری روم نیست از وسایل نورپردازی مانند لوستر یا چراغ های ال ای دی بهره ببرید. همیشه بعد از اتمام کار محیط را خشک کنید تا نبود تهویه کافی موجب رشد باکتری و ایجاد بوی بد نشود. نورپردازی صحیح بالای لباسشویی و سینک ایجاد کنید، تا لباسی در ماشین باقی نماند و لکه گیری دقیق انجام شود.
بیشتر بخوانید: ترفندهایی برای بزرگ نشان دادن یک اتاق نشیمن کوچک، دوره طراحی داخلی
3. بزرگتر به نظر رسیدن
برای رنگ های کاشی ها و سایر وسایل می توانید رنگ های روشن را به پالت خود اضافه کنید، کابینت هایی با درب های شیشه ای یا آینه ای نصب کنید تا انعکاس نور فضا را بزرگتر نشان دهد. بر روی دیوار هم می توانید آینه قرار دهید تا هم جلوه فضا بهتر شود و هم بزرگتر به نظر برسد.
4. توجه به سبک دکوراسیون
اگر خانه شما به سبک خاصی طراحی شده است ، احتمالاً دوست دارید لاندری روم شما با زیبایی خانه شما مطابقت داشته باشد، پس به هماهنگی سبک دقت کنید.
نکاتی که باید در هنگام طراحی لاندری روم در آپارتمان بدانید!
هنگام برنامهریزی و طراحی لاندری روم در آپارتمان، نکات بسیاری را باید رعایت کنید که در اینجا چند مورد را بررسی خواهیم کرد.
میزها و کمدها را عمیق طراحی کنید!
یکی از رایجترین اشتباهات مردم در طراحی لاندری روم، میزهای باریک است. ماشین لباسشویی و خشک کن باید درون محفظه و زیر کانتر قرار بگیرد. بهتر است از زیر آن بیرون نباشد، زیرا جلوه نامرتبی دارد. بهتر است عمق میزهای شما حداقل 70 سانتی متر باشد.
کابینت های درب دار مهم هستند!
ممکن است دوست نداشته باشید اقلام مصرفی مانند سفیدکنندهها و پودر لباسشویی در معرض دید باشند. پیشنهاد ما این است که از کابینتهای سقفی استفاده کنید و برای آنها درب بگذارید. بنابراین، میتوانید تمام لوازم را به طور منظم در آن بچینید.
متریال خوب را فراموش نکنید!
لوازم و متریال لاندری را باید از بهترین جنس انتخاب کنید. با وجود مواد شیمیایی و اتوهای داغ متریال شما باید بادوام باشند.
درب مناسب را انتخاب کنید!
اگرچه درب لولایی مقرون به صرفه است، اما برای اتاق رختشویی جاگیر است. با یک طراحی خاص، بهترین انتخاب برای درب لاندری روم، درب کشویی است. این دربها جای زیادی نمیگیرند و برای افرادی که محدودیت فضا دارند، پیشنهاد میشود.
راهکارهای نظافت لاندری روم چیست ؟
نظافت لاندری روم مهم است و اگر به درستی انجام نشود، باعث بوی بد و حتی کپک میشود. سعی کنید راهکارهایی که در ادامه قرار دادهایم را به خاطر بسپارید. سعی کنید یک یا دو بار در هفته رختشویخانه خود را نظافت کنید.
- همیشه کانترها را تمیز کنید.
- خشک کن خود را تمیز کنید و مواد اضافی آن را پاک کنید.
- اتو و لوازم جزئی را ضدعفونی کنید.
- از نمک، جوششیرین و سرکه برای تمیز کردن اتو استفاده کنید.
- با دستمال مرطوب قفسهها و میزها را تمیز و گردگیری کنید.
- با یک دستمال و مواد شوینده سبد لباس چرکها را تمیز کنید تا بو نگیرد.
- زبالهها را جمع کنید و کف را به خوبی تمیز کنید.
آموزش طراحی لاندری روم
در دورههای طراحی لاندری روم و دوره طراحی داخلی، تمام جزئیات و ترفندهای معماری مدرن و لاندری روم ایرانی به شما آموزش داده خواهد شد. در دوره طراحی داخلی نکاتی از جمله آموزش دکوراسیون داخلی، طراحی کابینتها، سایر جزئیات و فضای لاندری را آموزش میبینید و بهترین طرحها را پیادهسازی خواهید کرد.
دوره طراحی داخلی طرحستان
اگر علاقهمند به کلاسها و دوره طراحی داخلی هستید، آموزشگاه طرحستان ثبت نام دوره طراحی داخلی را آغاز کرده است. برای کسب اطلاعات بیشتر و جزئیات دورهها میتوانید با آموزشگاه تماس بگیرید.
جمع بندی
لاندری روم یا رختشویخانه یک بخش مهم در هر خانهای است. فضای لاندری محل شست و شو و اتو لباسها و پارچهها است که با طراحی اصولی و صحیح یک بخش کارآمد در خانه به شمار میرود. ما در این مطلب لاندری روم و فواید آن را به طور کامل بررسی کردیم. اگر شما علاقهمند به شرکت در دوره آموزش دکوراسیون داخلی هستید، با هنرستان طرحستان تماس بگیرید.
سوالات متداول
شاید با خود بپرسید که لاندری یعنی چه و چه کاربردی دارد؟ لاندری به معنای شستن لباس است. لاندری روم نیز یک اتاق و فضایی است که لوازم شست و شو مانند لباسشویی در آن قرار میگیرد.
با استفاده بهینه از فضای موجود و طراحی صحیح، میتوانید یک رختشویخانه نقلی و کارآمد داشته باشید. برای مثال در یک طراحی مناسب، همه چیز به بهترین شکل جایگذاری میشود.
لاندری روم مکانی برای شست و شو و اتو کردن لباسها است. در این مکان لباسشویی، خشک کن، مواد شوینده، اتو، کانتر، کابینت، تشت و لوازم دیگر قرار میگیرند.