ایندیزاین چیست؟
زمانی که در مورد صفحه بندی و تایپ صحبت می کنیم اغلب اولین نرم افزاری به ذهن همه ی ما می آید نرم افزار word می باشد، ولی زمانی که قصد داریم صفحه بندی یک کتاب یا مجله ای را بصورت حرفه ای انجام دهیم که حاوی تصاویر، جداول و نمودارها در میان نوشته هایش می باشد.
متوجه می شویم که نرم افزار word دارای قدرت لازم جهت تنظیم دقیق آنها نیست و بهتر هست از نرم افزار بهتر و قوی تری استفاده کنیم که ایندیزاین نام دارد، پس ابتدا بهتر هست آشنایی کامل با نرم ایندیزاین را داشته باشیم.
ایندیزاین چیست؟
ایندیزاین یک نرم افزار نشر رومیزی برای ایجاد آگهی ها ، بروشورها ، مجلات ، روزنامه ها و کتاب ها است.
پروژه های ایجاد شده با استفاده از ایندیزاین می توانند در دو فرمت دیجیتالی و چاپی منتشر شوند. ایندیزاین توسط طراحان گرافیک ، هنرمندان ، ناشران و متخصصان بازاریابی استفاده می شود.
این نرم افزار توسط شرکت Adobe توسعه و تولید شده است وهم به صورت جداگانه و هم به عنوان بخشی از Adobe Creative Cloud در دسترس است.
پیش از این ایندیزاین به عنوان بخشی از Creative Suite موجود بود.
InDesign CC چیست؟
نرم افزار InDesign CC بخشی از Creative Cloud است ، که شامل مجموعه ای از برنامه های مورد استفاده برای طراحی ، بازاریابی و ارتباط از طریق ویدیو، چاپ و بصورت آنلاین استفاده می شود، می باشد.
InDesign CC برای استفاده در سیستم عامل های Mac OS یا windows در دسترس است.از طریق دو حروف CC می توان براحتی فهمید که برنامه بخشی از Creative Cloud است.
نسخه فعلی InDesign CC 2020 است.ایندیزاین CC امکان دسترسی به سایر منابع Adobe را فراهم می کند.
بسیاری از این خدمات در InDesign CC بیشتر شامل خدماتی می شود که برای آنها باید هزینه ی بیشتری علاوه بر هزینه ی ماهیانه ی آن پرداخت شود.
این موارد شامل Adobe Stock است که برای پرداخت هزینه های اضافی امکان دسترسی به تصاویر را فراهم می آورد. به همین شکل ، فونت های Typekit نیز با پرداخت هزینه ی اضافی در اختیار شما قرار خواهند گرفت.
تفاوت بین InDesign CC و InDesign CS چیست؟
نسخه های ابتدایی این برنامه از مدل CS استفاده می کرده اند که مخفف Creative Suite می باشند. ایندیزاین CC نسخه ای مبتنی بر اشتراك است به عبارتی به هزینه ماهانه یا سالانه نیاز دارد ، در حالی كه InDesign CS به شکل دائمی در دسترس بود كه با یکبار خرید آن امکان استفاده به صورت مادام العمر را داشتید.
بیشتر ویژگی هایی که برای کار کردن روی پروژه ها نیاز هست درهر دو نسخه های CC و CS از ایندیزاین وجود دارد.
در حالی که دیگر InDesign CS توسط شرکت Adobe پشتیبانی نمی شود ، می توان از آن برای بسیاری از پروژه ها درسیستم عامل های Mac و Windows استفاده کرد.
اگرچه ممکن است ایندیزاین CC از زمان آغاز تا به حال به روزرسانی قابل ملاحظه ای نداشته هست ، اما نرم افزارهای دیگر مربوط به Adobe بطور قابل توجهی به روز رسانی شده اند.
کاربرانی که اشتراک کل Creative Cloudرا برای سایر برنامه ها دریافت می کنند می توانند به ایندیزاین CC نیز دسترسی پیدا کنند. در صورت استفاده از جدیدترین سیستم عامل های ویندوز ، ایندیزاین CC بهترین گزینه برای شما می باشد.
تاریخچه ایندیزاین
جایگزین Adobe برای PageMaker
اولین نسخه از ایندیزاین در تاریخ 31 اوت 1999 منتشر شد. این برنامه مدت ها قبل توسط شرکتی دیگر به نام Aldus که در سیاتل مستقر بود و نرم افزارهای انتشاراتی برای دسکتاپ را تولید می کرد، درحال ساخته شدن بود.
شرکت Aldus تعدادی از اولین برنامه های گرافیک انتشاراتی را برای کامپیوتر های شخصی که از نسخه های اولیه سیستم عامل های Windows و Mac استفاده می کردند ، تهیه کرد.
که شامل برنامه هایی مانند Superpaint و PageMaker بود. نسخه اول PageMaker توسط Aldus در ژوئیه 1985 منتشر شد که interface گرافیکی ساده را به کاربر ارائه می کرد که با تجربه ی point-and-click که مربوط به سیستم عامل Mac بود، مطابقت داشت.
در نتیجه PageMaker به این دلیل که اولین نرم افزار انتشاراتی برای دسکتاپ بود، محبوب شد.در سال 1990 ، PageMaker 4.0 وارد بازار شد و در نظرها از زمان خودش جلوتر بود.
اگرچه در همان زمان شروع به رقابت با شرکت Quark کرد. این شرکت یک استارتاپ کوچک مستقر در دنور بود که برنامه نرم افزار انتشارات الکترونیکی QuarkXPress را منتشر کرده بود.
در سال 1994 ، Adobe شرکت Aldus را خریداری کرد و بیشتر نرم افزارهای این شرکت که برجسته ترین آنها PageMaker بود را از آن خود کرد. این نرم افزار سالها پیش از خرید توسط شرکت ادوبی سهم قابل توجهی از بازار را به QuarkXPress از دست داده بود.
از آنجاییکه Quark ویژگی های بسیار بیشتری داشت در نهایت توانسته بود PageMaker را از بازار حرفه ای نشر رومیزی بیرون بکشد.
در سال 2000 ، Adobe اولین نسخه از InDesign را با هدف جایگزینی PageMaker و ارائه برنامه ای که با QuarkXPress رقابتی تر بود ، عرضه کرد.
با ظهور سیستم عامل Mac OS X ، Adobe با ارائه ایندیزاین هم اولین کسی بود که برای OS X نرم افزار انتشاراتی عرضه می کرد و ایندیزاین را برای این سیستم عامل منتشر کرد زیرا QuarkXPress در آن زمان فقط در نسخه های قبلی سیستم عامل مک موجود بود.
سرانجام ادوبی ایندیزاین را با Photoshop و Illustrator به هم پیوند داد و سپس ابزارهای دیگری را نیز به آن افزود و آن را به Creative Suite وارد کرد.
از آنجا که بسیاری از طراحان قبلاً از Photoshop و Illustrator استفاده می کردند ، ارائه ایندیزاین به عنوان بخشی از این برنامه های کاربردی دیگر باعث شد تا سریعتر مورد استقبال قرار بگیرد. طی 10 سال از راه اندازی آن ، جایگاه برتر QuarkXPress را اتخاذ کرد.
از نرم افزار InDesign چگونه استفاده می شود:
ایندیزاین برای ساخت آگهی ها ، بروشورها ، مجلات ، روزنامه ها ، پوسترها ، کارت ویزیت ها ، کارت پستال ها ، استیکرها ، کمیک ها و انواع دیگر اسناد یا ارتباطات تصویری دیگر استفاده می شود.
ایندیزاین نرم افزاری است که از نظر صنعتی برای کارهای انتشاراتی استاندارد است و توسط متخصصان گرافیک و بازاریابی استفاده می شود.
امکان استفاده ی آن همراه با برنامه های کاربردی دیگر که بخشی از Creative Cloud از جمله Illustrator و Photoshop هستند ،می باشد یا به هم تنهایی قابل استفاده می باشد.
تصاویر و تصویرسازی ها معمولاً در ایندیزاین ساخته نمی شوند ، بلکه صفحه آرایی ها با استفاده از متن و نقاشی ها که اغلب در برنامه های دیگر ساخته می شوند وارد صفحه آرایی های ایندیزاین می شوند.
نرم افزار ایندیزاین چه کارها یی می تواند انجام دهد :
ایندیزاین ابزارهای لازم برای طراحی صفحات و صفحه آرایی را که هم برای رسانه های چاپی و دیجیتال مورد استفاده می باشد، فراهم می کند.
ایندیزاین یک روش ساده برای ایجاد صفحات حرفه ای را فراهم می کند که می توان که میتوان این صفحات را به شکل چاپی یا آنلاین منتشر و توزیع کرد.
ایندیزاین مخصوصاً برای اسنادی که حاوی چندین صفحه ، صفحه آرایی ها که شامل متن و تصاویر می باشند و آنهایی که حاوی مقادیر بسیاری متن هستند ، مفید و کاربردی هست.
یادگیری نرم افزار InDesign
گزینه های بسیاری برای یادگیری ایندیزاین وجود دارد که شامل کلاسهای عمومی ، آموزشهای خصوصی ، کتابها و آموزشهای آنلاین می باشد.
کلاسهای حضوری ایندیزاین روشی مناسب برای یادگیری با دیگر متخصصان است و می توانید سؤالات خود را از یک مربی حرفه ای به صورت حضوری در طی درس و بعد از کلاس در مورد پروژه ها بپرسید.
کلاسهای حضوری ایندیزاین پرسیدن سوال در مورد جنبه های مختلف این نرم افزار که ممکن است برای یک کار خاص استفاده شود، را آسان تر می کند.
آموزش حضوری همچنین می تواند به شما کمک کند تصمیم بگیرید که آیا مایل هستید یک اشتراک Creative Cloud را داشته باشید.
آموزش ایندیزاین می تواند به ساده سازی روند کار پروژه و بالا بردن کارآیی آن کمک کند و با یادگیری مهارت های جدید به شما امکان می دهد روی پروژه های جدید کار کنید.
کلاس های آنلاین بهترین گزینه برای کسانی که قادر به حضور در کلاس نیستند می باشد.
مهم نیست که با داشتن چه میزان تجربه یادگیری ایندیزاین را شروع کنید ، حضور در کلاس های آموزشی و تمرین اغلب بهترین روش برای یادگیری یک برنامه جدید است.
مقایسه ی ایندیزاین در Mac و Windows
نرم افزار ایندیزاین در هر دو سیتم عامل مک و ویندروز عملکردی مشابه و یکسان دارد. تفاوت های قابل توجهی بین نسخه های این دیزاین مک و ویندوز وجود ندارد.
کاربران حرفه ای ممکن است تفاوتهای را در زبان برنامه نویسی این دو نسخه پیدا کنند.
کاربران مک از AppleScript برای اتوماتیک کردن کارهای تکراری استفاده می کنند ، در حالی که کاربران ویندوز از Visual Basic Scripting استفاده می کنند، که به عنوان VBScript شناخته می شود.
اختلاف اندکی در دستورات کلیدی بین سیستمهای ویندوز و مک وجود دارد ، اما عملکرد کلی یکسان است.
به عنوان مثال ، کاربرانی که ترجیح می دهند از صفحه کلید خود کار کنند ، در سیستم عامل ویندوز از کلید میانبر Ctrl+P برای دستور چاپ استفاده می کنند در حالیکه که کاربران مک از کلید میانبر Cmmand به همراه کلید P استفاده می نمایند.
در نهایت ، بهترین کامپیوتر برای استفاده از Creative Cloud ، از جمله ایندیزاین بیشتر از سیستم عامل، بستگی به سرعت CPU و اندازه مانیتور دارد.
فرمت فایل های ایندیزاین
ایندیزاین انواع مختلفی از فرمت های فایل را که باز یا ذخیره می کند پشتیبانی می کند. بیشتر نسخه های ایندیزاین از انواع فایلهای زیر پشتیبانی می کند:
انواع فایلهایی که توسط این نرم افزار باز می شوند:
indd /indl/indt/pmd/gxp
انواع فرمت هایی که توسط این نرم افزار ذخیره می شوند:
indd /indl/indt
انواع فرمت هایی که ایندیزاین خروجی می گیرد:
xlf / txt/indt/pdf/eps/incx/icml/inx/idml/jpg/rtf/swf/txt/xml
انواع فایلهای گرافیکی و متنی که می توان وارد این نرم افزار کرد:
tiff /gif /jpg, jpeg /bmp /eps/ dcs /pict /wmf /emf /pcx /png /sct /swf /ai /psd /pdf /indd /txt /doc /xls rtf