نقاشی و تکنیک های آبرنگ
نقاشی با آبرنگ، تکنیک ها
میتوانید با رفتن به کلاس های نقاشی آبرنگ در تهران این هنر زیبا را به صورت حرفه ای یاد بگیرید.
با رفتن به کلاسهای نقاشی آبرنگ در تهران میتوانید به تمامی تکنیک هایی که در این مقاله بیان می شود تسلط یابید . و به سطحی از تسلط برسید که حتی خود شما ، بله شما پایه گذار یک تکنیک شوید.
اگر به دنبال یادگیری نقاشی آبرنگ هستید در آموزشگاه طرحستان شرکت کنید.
سابقه و تاریخ نقاشی آبرنگ بسیار کهن است.
نقاشی آلمانی به نام آلبرشت دورر به عنوان یکی از اولین توسعه دهندگان این هنر زیبا شناخته می شود.
وان دایک ، کلود لورین ، جیووانی بنه دتوکاستیلیونه و بسیاری دیگر از هنرمندان هلندی و فلمینگی از نخستین کاربران این هنر بوده اند.
رنگ های آبرنگ یا از رنگدانه های طبیعی مانند خاک رس و یا از رنگدانه های ترکیبی به دست می آیند.
آبرنگ به چند دسته شفاف ، نیمه شفاف ، مات و نیمه مات تقسیم می شود.
رنگ مات مانع انعکاس نور از روی صفحه می شود ولی شفاف ، نور از میان رنگ به سطح سفید می تابد و منعکس می شود.
آموزش تکنیک های آبرنگ
آموزش تکنیک خیس در خیس
در تکنیک خیس در خیس قلم مو را خیس می کنیم و این خیس شدن کمک می کند رنگ روان روی صفحه حرکت کند. قلم مو را خیس می کنیم و قسمت هایی که لازم است از این تکنیک استفاده شود را خیس می کنیم و سپس مقدار اندکی رنگ اضافه میکنیم و پس از خشک شدن نقش را می کشیم. این تکنیک برای پس زمینه های محو کاربرد دارد.
آموزش تکنیک قلم موی خشک
در تکنیک قلم موی خشک ، قلم مویی که مقدار بسیار کمی خیسی دارد را به رنگ می زنیم و روی کاغذ کاملا خشک میکشیم. کاغذ بهتر است زبر باشد.
آموزش تکنیک رنگ زدن یکنواخت
در تکنیک رنگ زدن یکنواخت غلظت رنگ در همه جای آن برابر است و یکنواخت ، قلم مو را به رنگ آغشته کرده و تمام سطح آن قسمت به یک مقدار رنگ می گیرد.
آموزش تکنیک نمک
در تکنیک نمک ، نمک را بر روی سطح رنگ شده خیس می پاشیم و موجب ایجاد لکه های روشن می شود.
آموزش تکنیک اسپری کردن آب
از تکنیک اسپری کردن آب برای ایجاد دایره هایی با رنگ روشن و سایزهای مختلف استفاده میکنیم.
آموزش تکنیک رنگ زدن به صورت طیف رنگی
در تکنیک رنگ زدن به صورت طیف رنگی قلم مو را بر سطح کاغذ می کشیم و در طی هر مرحله آب به قلم مو اضافه می کنیم در نتیجه از تیره به سمت روشن می رویم.
آموزش تکنیک الکل
از تکنیک الکل برای کشیدن شکل های دایره ای استفاده میکنیم. به این صورت که الکل را بر روی کاغذ خیس میپاشیم ، الکل آب را دفع می کند و اشکال دایره ای و نامنظم پدید می آید.
آموزش تکنیک شابلون
در تکنیک شابلون از مهر استفاده می شود به صورتی که بعد از استفاده از شابلون قسمت هایی سفید باقی می ماند.
آموزش تکنیک خراشیدن رنگ
در تکنیک خراشیدن رنگ وقتی کاغذ خیس است سطح را خراش می دهیم قسمت خراش خورده کاغذ آبرنگ را بیشتر نسبت به قسمت های دیگر جذب می کند و رنگ دانه هایی در آن قسمت ایجاد می شود و موجب تیره شدن این قسمت ها می شود.
آموزش تکنیک چسب میسکیت
از تکنیک چسب میسکیت برای این استفاده می کنیم تا قسمت هایی رنگ نزده باقی بمانند. به این صورت عمل می کنیم که قلم مو را به صابون آغشته میکنیم و درون چسب فرو می بریم و بعد به آن قسمت هایی که نمیخواهیم رنگ زده بشن منتقل میکنیم. صبر میکنیم تا چسب خشک شود و سپس رنگ میزنیم ، بعد از خشک شدن رنگ چسب را از سطح کاغذ جدا می کنیم.
آموزش تکنیک مشما
تکنیک مشما به دو روش مشمای مچاله و کشیده می باشد.
از تکنیک مشمای مچاله برای کشیدن طرح هایی مانند کوه و صخره و از تکنیک مشمای کشیده برای کشیدن طرح هایی مانند سطح آب استفاده می شود. به این صورت است که مشما را رنگ می کنیم و رنگ را از مشما به کاغذ منتقل می کنیم.
آموزش تکنیک نقاشی با اسفنج
در تکنیک نقاشی با اسفنج ، اسفنج را به رنگ آغشته می کنیم و بعد به کاغذ خشک منتقل می کنیم.
آموزش تکنیک مداد شمعی
در تکنیک مداد شمعی ابتدا قسمت های طرح را که میخواهیم با مداد شمعی رنگ کرده و بعد رنگ را می زنیم ، به این صورت مداد شمعی از رنگ خوردن جلوگیری می کند.
آموزش تکنیک پاشیدن رنگ
از تکنیک پاشیدن رنگ برای پیش زمینه استفاده می شود. با استفاده از قلم موی ضخیم آغشته به رنگ این کار را انجام می دهیم و رنگ می پاشیم روی کاغذ خشک.
آموزش تکنیک برداشتن رنگ
در تکنیک بردانشتن رنگ چون رنگ های آبرنگ محلول در آب هستند می توان از روی کاغذ برداشت این تکنیک ساده است. وقتی کاغذ هنوز خیس است با قلم موی خشک رنگ را از روی کاغذ برمی داریم. اگر کاغذ خشک باشد ابتدا آن قسمت را با قلم موی تمیز مرطوب می کنیم و سپس رنگ را بر میداریم.
1 نظر
پرند