شغل های برتر پر درآمد از طراحی گرافیک
درآمد از طراحی گرافیک با توجه به پروژهها و فعالیتهای متنوع، میتواند بسیار منعطف باشد. طراحان گرافیکی از طریق ایجاد هنرهای تجسمی میتوانند به کسب درآمد دست پیدا کرده و از خلاقیت بصری خود نیز لذت ببرند. علاقهمندان به حوزه تبلیغات، بازاریابی یا طراحی وب میتوانند با یادگیری گرافیک، وارد بازار کار شوند. در این مقاله از وبسایت هنری آموزشگاه طرحستان، شغلهای برتر و پر درآمد از طراحی گرافیک و عوامل موثر بر آنها را بررسی خواهیم کرد.
رشته طراحی گرافیک
طراحی گرافیک (Graphic design) هنری است که در آن هنرمندان و متخصصان برای برقراری و ارسال پیام خود، از ترکیب عناصر مانند تایپوگرافی، تصاویر، رنگها و اشکال برای ایجاد محتوای بصری استفاده میکنند. محتواهای گرافیکی با تکنیکها و اصول مهمی ایجاد میشوند و فرآیندهایی از جمله صفحهآرایی، تایپوگرافی و ویرایش تصاویر استفاده میکنند. ایجاد پوستر، طراحی لوگو، طراحی بستهبندی و … نمونههایی از طراحیهای گرافیک هستند. در آموزشگاه گرافیک، انواع طراحیهای گرافیکی به هنرجویان آموزش داده میشود.
معرفی شغل های پر درآمد از طراحی گرافیک
در رشته طراحی گرافیک، چندین شغل و حرفه وجود دارند که درآمد بسیاری را میتوان از آنها به دست آورد. فرصتهای شغلی این رشته بسیار هستند و علاقهمندان میتوانند درآمد ثابت و متغیری را از طریق آن دریافت کنند. شغلهای مربوط به طراحی گرافیک، میتوانند به صورت تمام وقت یا نیمه وقت فعالیت کنند. با آموزش گرافیک میتوانید وارد بازار کار این رشته شوید. در اینجا، شغلهای پر درآمد از طراحی گرافیک را معرفی خواهیم کرد.
-
مدیر هنری Art Director
یکی از بهترین مشاغل در طراحی گرافیک، مدیر هنری است. در این شغل، فرد به عنوان رهبر و مدیر یک تیم هنرمندان و طراحان انتخاب شده و ایدههای خلاقانهای برای پیشرفت پروژه تولید میکند. سپس، وظایف اعضای تیم را تقسیمبندی کرده و آنها را مدیریت میکند. پروژههای مربوط به مدیر هنری شامل عکاسی و بستهبندی محصولات، گرافیک و محتوای وبسایت، بروشور و سایر موارد میباشد. مهارتهای مورد نیاز برای این شغل توانایی برنامهریزی، توانایی هدایت و انگیزش تیم، خلاقیت، برقراری ارتباط موثر با دیگران و تسلط بر نرمافزارهای طراحی است.
-
طراح تجربه کاربری UX Designer
طراح تجربه کاربری یکی از شغلهای پر درآمد از طراحی گرافیک است. این افراد محصولات و برنامههای دیجیتالی مانند وبسایتها، اپلیکیشنهای تلفن همراه و … را جذابتر و کاربر پسندتر میکند. این شغل نیازمند ترکیب مهارتهای فنی و خلاقیت است و موفقیت افراد را به همراه دارد. طراحان تجربه کاربری باید درخواست و نیاز کاربر را شناسایی و درک کنند. سپس، در جهت رسیدن به اهداف شرکت یا مشتری گام بردارند. این افراد برای ورود به این شغل نیازمند دو تا سه سال تجربه کاری و مجموعهای قوی از مهارتهای ارتباطی هستند. با ارائه نمونه کارهای حرفهای نیز میتوان درآمد بیشتری از طراحی گرافیک به دست آورد.
-
طراح وب Web Designer
یکی دیگر از روشهای کسب درآمد از طراحی گرافیک، طراحی وب است. طراحان وبسایت میتوانند در طراحی، ساخت، بهبود و توسعه وبسایتهای مختلف فعالیت کنند. این فعالیتها نیز باعث میشود که بازدید سایتها افزایش پیدا کرده و پیشرفت کنند. عملکرد طراحان وبسایت اهمیت بسیاری دارد و مسئول توسعه و زیبایی آن هستند. طراحان وب باید به بازخوردها و تجربیات کاربران توجه کرده و تنظیماتی را برای برآورده ساختن نیازهای مشتری انجام دهند. مهارتهای مورد نیاز برای طراحی وب شامل مدرک مربوط به طراحی گرافیک یا رشتههای مرتبط، استفاده از نرمافزارها طراحی از جمله فتوشاپ، ایلوستریتور و ایندیزاین و ابزارهای دیگر مانند CSS و HTML هستند.
-
طراح سه بعدی 3D Designer
طراح سه بعدی از مشاغل مربوط به طراحی گرافیک است که افراد به رندرهای سه بعدی، تصاویر سه بعدی از محصولات را برای همایشها و ارائهها ایجاد میکنند. طراحی سه بعدی در ساخت انیمیشنها و تصاویر سهبعدی واقعگرایانه نیز استفاده میشود و در پلتفرمهای دیجیتال مانند وبسایتها و بازیهای ویدیویی کاربرد دارد. از فعالیتهای طراحان سه بعدی شامل مدلسازی، بافتدهی، نورپردازی و رندرینگ است. تسلط به نرمافزارهای مایا، بلندر، تریدیمکس و مهارت در نقاشی دیجیتال ضروری است. از مسیرهای شغلی طراحان سه بعدی نیز میتوان به انیماتور سه بعدی، طراح صنعتی، طراح بازیهای ویدیویی و طراح طرحهای معماری اشاره کرد. در آموزشگاه انیمیشن سازی نحوه کار با نرمافزارهای سه بعدی آموزش داده میشود.
-
مدیر طراحی Design Director
مدیر طراحی یک فرد ارشد و حرفهای در طراحی گرافیک است که بر ایجاد عناصر طراحی از جمله لوگو، صفحات وبسایت و موارد چاپی نظارت و مدیریت میکند. این طراحان متخصص هستند و تیم طراحی خود را هدایت میکنند. مدیر طراحی توجه ویژهای به خروجی پروژه دارد و از ایجاد و تحویل عناصر طراحی با توجه به نیاز مشتری، اطمینان حاصل مینمایند. برای تبدیل شدن به یک مدیر طراحی و کسب درآمد فوقالعاده آن، معمولا باید پنج سال تجربه کاری در این رشته و تسلط کامل بر نرمافزارهای طراحی را داشته باشید.
-
طراح بستهبندی Packaging Designer
طراح بسته بندی یا طراح محصول، فردی است که مسئول ایجاد بستهبندی برای محصولات تجاری است. طراحی بستهها برای افزایش جذابیت، تناسب با برند، مقرون به صرفه، ایمن و سازگار با محیط زیست انجام میشود. شغل طراحی بستهبندی ترکیبی از گرافیک، تایپوگرافی، اشکال و رنگها برای ایجاد بستههایی با کیفیت بالا و جذاب است. آشنایی با مواد بستهبندی، استفاده از نرمافزارهای طراحی سهبعدی و تجربه استفاده از نرمافزارهای دیگر مانند فتوشاپ و ایلاستریتور ضروری است.
-
طراح دیجیتال Digital Designer
یکی دیگر از مشاغل پر درآمد از طراحی گرافیک، طراحی دیجیتال و ایجاد محتوای بصری برای پلتفرمهای مختلف است. این افراد برای طراحی و تولید داراییهای دیجیتال مانند وبسایتها، اپلیکیشنهای تلفن همراه، انیمیشنها و گرافیک از مهارتهای خلاقانه و فنی خود استفاده میکنند. این افراد معمولا از نزدیک با مشتریان در ارتباط هستند تا نیازهای آنها را بهتر درک کنند. در طراحی دیجیتال تسلط به کد نویسی اهمیت بسیاری دارد و معمولا یک سال تجربه کاری در این زمینه اهمیت دارد.
عوامل موثر بر کسب درآمد از طراحی گرافیک
کسب درآمد از طراحی گرافیک متغیر است و به عوامل مختلفی بستگی دارد. توجه به این عوامل، میتواند باعث افزایش درآمد این طراحان و گرافیستها شود. به روز ماندن در روندهای طراحی گرافیک و ایجاد یک برند و رزومه قوی میتواند باعث پیشرفت در این شغل شود. در ادامه این عوامل را بررسی خواهیم کرد.
-
تسلط بر نرمافزارهای تخصصی
یکی از عوامل موثر بر کسب درآمد از طراحی گرافیک، تسلط بر نرمافزارهای طراحی است. هر چقدر دانش و تسلط یک فرد به این نرمافزارها بیشتر باشد، با فرصتهای شغلی بیشتری نیز مواجه خواهد شد. نرمافزارهایی از جمله فتوشاپ، ایلوستریتور و ایندیزاین در طراحی گرافیک اهمیت بسیاری دارند. تخصص در حوزههای خاص مانند طراحی بستهبندی، طراحی لوگو و طراحی وبسایتها نیز میتواند پروژههای بیشتری را در دسترس طراحان قرار دهد.
-
موقعیت مکانی
هزینه خدمات و زندگی در کشورها و شهرهای مختلف، متفاوت است. موقعیت مکانی طراحان در میزان درآمدی که کسب میکنند، تاثیر بسیاری دارد. معمولا درآمد این افراد در شهرهای بزرگ و توسعه یافته نسبت به شهرهای کوچک، بیشتر است.
-
تجربه کاری
یکی از عوامل موثر بر درآمد، داشتن تجربه کاری است. هر چه یک طراح گرافیک تجربه بیشتری در حوزه کاری خود داشته باشد، مشتریان نیز اعتماد بیشتری به آنها خواهند کرد. در نتیجه، پروژههای پیچیده و بزرگتری را نیز در اختیار آنها قرار خواهند داد. انجام پروژههای مختلف میتواند رزومه کاری طراحان را تقویت کرده و امکان کار در زمینههای مختلف را فراهم میکند. کارآموزی یکی از روشهایی است که برای کسب تجربه میتوان آن را انجام داد.
-
نوع همکاری
میزان درآمد از طراحی گرافیک، به نوع همکاری افراد بستگی دارد. افراد میتوانند در شرکتها به عنوان کارمند فعالیت کنند و درآمدی بر اساس قرارداد به دست آورند. همچنین همکاری به صورت فریلنسری نیز امکانپذیر است. طراحان در خانه فعالیت میکنند و میتوانند چندین پروژه را به طور همزمان مدیریت کنند. ساعت کاری منعطفی دارند و میتوانند نرخهای متنوعی را برای انجام پروژههای مختلف داشته باشند. فعالیت با آژانسهای تبلیغاتی میز راهی برای همکاری در پروژههای بزرگ است.
دوره آموزشی طراحی گرافیک طرحستان
آموزشگاه طرحستان دورههای جامع طراحی گرافیک را برای علاقهمندان به این رشته برگزار میکند. این دورهها شامل دوره جامع آموزش گرافیک به صورت آنلاین و حضور، دوره آموزشی موشن گرافیک، دوره آموزشی تصویرسازی، آموزش اصول طراحی و گرافیک، دوره آموزشی طراحی، تایپوگرافی و چاپ، آموزش صفحهآرایی و تصویرسازی هستند. این دورهها توسط اساتید مجرب و حرفهای تدریس میشوند و ویژه بازار کار هستند. افراد مبتدی بدون هیچ دانش قبلی میتوانند در دورهها ثبت نام کنند و مدرک معتبر را پس از گذراندن دوره دریافت نمایند. هزینه کلاسها نیز به صورت اقساطی قابل پرداخت است.
کلام پایانی
افرادی که در طراحی گرافیک مهارت دارند، دستمزد متناسب با سطح مهارت خود به دست میآورند. طراحان گرافیکی با خلاقیت و هنر خود، محتوای بصری جذابی را ایجاد کرده و مشتریان را جذب میکنند. در این مقاله، شغلهای پر درآمد از طراحی گرافیک را بررسی کردیم و پیشنهاد میکنیم اگر به دنبال دورههای معتبر و حرفهای هستید، در دورههای آموزشی گرافیک طرحستان شرکت کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با مشاوران طرحستان به صورت کاملا رایگان تماس بگیرید.